محسن رضایی: نامه ونس را مطالعه کردم و هنوز پاسخی به آن ندادم/ تصمیم جدیدی به صورت رسمی و حکومتی درباره تغییر دکترین هسته‌ای گرفته نشده است تاکید سرلشکر رضایی بر اشراف کامل رهبر معظم انقلاب بر مسائل مختلف سردار نقدی: دشمن می‌خواهد مردم را از حاکمیت جدا کند علم‌الهدی: در صورت حمله آمریکا کابل‌های ارتباط جهانی در تنگه هرمز را قطع می‌کنیم سپاه اعلام کرد: انفجار سومین نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز سپاه: دو نفتکش متخلف در آب‌های جنوبی تنگه هرمز متوقف شدند ارتش: شمپاد دشمن را منهدم کردیم/ حریق دو نفتکش در شرق تنگه هرمز خطیب جمعه تهران: نخبگان پیشنهادهای خود درباره بازنگری در دکترین هسته‌ای را ارائه کنند معاون وزیر کشور: خون شهدای میناب جبهه دشمن را رسوا کرد ترامپ توان آغاز جنگ با ایران را ندارد «لبیک یا خامنه‌ای» در دارالذکر؛ عهد دوباره عراقی‌ها در حرم امام رضا(ع) محکومیت شدید ادعای مداخله‌جویانه امارات و کانادا درباره جزایر ایران سپاه: تعداد پهپادهای آمریکایی MQ-۱ و MQ-۹ شکار شده در «صیدگاه هرمز» به ۶۸ فروند رسید بقایی: حضور پرشور مردم در میادین و تجمعات شبانه، پشتوانه اقتدار و دیپلماسی ایران است وزارت اطلاعات خبر داد: دستگیری 4 هسته تروریستی جنوب شرق

بیانیه مشترک مجلس خبرگان و شورای نگهبان به مناسبت روز قدس

بیانیه مشترک مجلس خبرگان و شورای نگهبان به مناسبت روز قدس مجلس خبرگان رهبری و شورای نگهبان طی بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت روز قدس تأکید کردند: پیروزی امت اسلام، نزدیک و وعده‌های الهی، تخلف‌ناپذیر است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 06
کد خبر: ۸۶۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر مجلس خبرگان رهبری و شورای نگهبان طی بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت روز قدس، جنایات رژیم صهیونیستی و آل‌سعود و حامیان غربی و عربی آنان علیه فلسطین مظلوم و مردم ستمدیده یمن را محکوم و تأکید کردند: «پیروزی امت اسلام، نزدیک و وعده‌های الهی، تخلف‌ناپذیر است.»

 

متن این بیانیه به‌شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

«مسأله‌ی ‌فلسطین ‌از لحاظ‌ اسلامی ‌برای ‌همه‌ی ‌مسلمانان ‌از جمله ‌برای ‌ما یک‌ مسأله‌‌ اساسی‌ و یک‌ فریضه ‌است‌.» امام خامنه‌ای مد ظله العالی

روز قدس یادآور تصمیم هوشمندانه و از ابتکارات بنیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) در ترسیم خطوط فکری و مبانی اعتقادی و فرهنگی جمهوری اسلامی برای حمایت از مظلومان عالم به‌ویژه فلسطین مظلوم و انسجام اسلامی مقابل زورگویان عرصه جهانی است.

 

امروز دیگر بر هیچ آزاده‌ای، ظلم‌ها و جنایت‌های غده سرطانی اسرائیل به‌عنوان کانون بی‌عدالتی در منطقه، علیه مردم مظلوم فلسطین و حمایت از تروریسم بین‌الملل پوشیده نیست و بی‌تردید آنچه امروز در سرزمین‌های اسلامی رخ‌ می‌دهد، محصول ارتباط تنگانگ گروه‌های تکفیری با نقشه‌های مزوّرانه رژیم جعلی صهیونیستی است تا از رهگذر جریان اسلام‌هراسی، حضور نامشروع قدرت‌های استکباری در منطقه تداوم یابد و عظمت بازیافته اسلام عزیز به‌مرکزیت ایران اسلامی دچار خدشه گردد.

 

نهضت جهانی روز قدس علاوه بر دلگرمی تمام مظلومان جهان به‌ویژه مردم مظلوم فلسطین و مردم ستمدیده یمن، موجب خشم و عصبانیت اشغالگران صهیونیست و حامیان آنهاست و صهیونیسم جهانی از هر تلاشی برای خاموش کردن و سرکوب این خیزش و نهضت جهانی فروگذار نیست؛ اما به‌فضل الهی این حرکت عظیم در دنیای اسلام روزبه‌روز جاافتاده‌تر شده و گسترش بیشتری پیدا کرده است.

 

اگرچه در روز قدس امسال نیز با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا همچون سال گذشته راهپیمایی نخواهیم داشت اما همچنان تبیین و تبادل اندیشه مقاومت، وحدت و همدلی مسلمانان و اعلام انزجار و نفرت از آمریکا و رژیم صهیونیستی در جریان است و در میدان وسیع مبارزه با امپراطوری رسانه‌ای استکبار، شاهد بروز ابتکار، خلاقیت و روش‌های جدید مبارزه جوانان انقلابی و دغدغه‌مند در فضای مجازی هستیم.

 

مجلس خبرگان رهبری و شورای نگهبان ضمن تأکید بر حقانیت و حقوق ملت مظلوم و ستمدیده فلسطین و یمن و این‌که «پیروزی امت اسلام، نزدیک و وعده‌های الهی، تخلف‌ناپذیر است» (أَلا إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ)، روز قدس و یاد شهدای عزیز فلسطین و یمن را گرامی داشته و همراه و همدل با مردم غیور و سلحشور ایران اسلامی، جنایات رژیم صهیونیستی و آل‌سعود و حامیان غربی و عربی آنان را محکوم می‌کند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار